Menu

Derde editie van Chrisje’s Kinderfeestje bij The Apollo Helden

Alweer voor de derde jaar op rij word de verjaardag van Chris Timmermans (DeepCrash) extra goed gevierd. Dit jaar word de man 25 jaar maar feesten kan hij nog altijd! Dinsdag 26 juli gaan we The Apollo in Helden afbreken met een toffe editie van Chrisje’s Kinderfeestje! Gastartiesten zijn: Woody Johnson, Bobby Fresh, Venny & Krulle, Luuk Holtackers, Brahz, MC Teddy B en DeepCrash zal zelf ook een setje draaien. Toegang is helemaal gratis en je ontvangt ook nog een gratis entreekaartje voor Danny Dwaas & Luie Luuk bouwen een feestje! Op Woensdag 27 juli bij The Apollo Helden.

 

Hiep Hiep Hoera!
13579884_917412681700676_105398343_o

Madness Indoor

Op zaterdag 24 september 2016, zal het aller aller laatste optreden van The BeatBrotherz gaan plaatsvinden. Natuurlijk leven we hier met gemengde gevoelens naar toe, maar we willen er vooral een spetterend einde van gaan maken. Speciaal hiervoor hebben we de grote zaal van De Wieksjlaag in Beringe uitgekozen zodat we met zoveel mogelijk mensen een dik feestje kunnen bouwen. We hebben hele toffe gastartiesten uitgenodigd dus het word eigenlijk een feestje dat je niet wilt missen. Kaarten zijn de in de online voorverkoop op www.inventevents.nl

The madness will come to an end….

Madness - The Last Tour_Banner

WE GAAN WEER VAREN!

Op zondag 21 augustus gooien we de trossen los en varen we uit voor een heerlijke avond en nacht vol feest. Feest op een boot dus. Sunset Cruise was 2 jaar geleden al een daverend succes en ook nu zijn de verwachtingen hoog. Maar liefst 5 acts zullen ons meenemen in een muzikale avontuur. Maandag 13 juni 20.00 start de online kaartverkoop met een snelle schippers actie. Precies op dat moment gooien we de line up online en alle info?

Ben je erbij?

www.adsonwheels.nl nu online

Ons partner bedrijf is online. Voor het verhuur van reclame aanhangwagens en buitenreclame moet je zijn op www.adsonwheels.nl.

bg-3

LINE UP MADNESS INDOOR FESTIVAL BEKEND:

De line up voor ons event Madness Indoor Festival is bekend! En liegt er niet om. Samen met de boys van The BeatBrotherz is er flink gewerkt om de 2 area’s alleen maar met toppers te vullen. En dat is gelukt:

Area 1 House & Eclectic

The BeatBrotherz | David Ghetto | Bobby Fresh | Venny & Krulle | Burcks |

MC Teddy B

Area 2 Raw & Euphoric Hardstyle

Focuz | Emphasis | Subraver | Voltcraft

En voor wie kom jij vrijdag 13 mei 2016 Sjiwa Baarlo

Madness_2016_NEW_02

Upcoming Events