Menu

Moombahteam

Styles:

  • Eclectic
  • Moombahton

Houdt je van een dikke baslijn, dramatische builds en snelle drums? Dan is het tijd om Moombahteam te boeken!

Erik Groen en Gijs Schuurmans bestormen als dynamisch tweetal in binnen- en buitenland de clubs en festivals met hun dansbare mix van moombahton, hiphop, dancehall, reggae(ton) en ska. Met honderden optredens in ons eigen land, maar ook een tour in Aziƫ en langs de stranden van Zuid-Europa laat Moombahteam zich zeker gelden in de dancescene. Moombahteam staat garant voor een dik uur dansen en losgaan, kortom een compleet gekkenhuis!

De Moombahteam sound

Oprichter Erik Groen is tevens de DJ en producer van Moombahteam. Partner Gijs Schuurmans is de songwriter en MC van het tweetal. De jongens draaien eigen singles, remixes en remakes waarvoor ze ook zelf nieuwe instrumentals opnemen. De sound van Moombahteam is catchy en dansbaar. De originaliteit hoor je terug in alle sets. Moombahteam weet feilloos in te spelen op het publiek waardoor geen enkel optreden hetzelfde is.

Met Erik als ervaren DJ achter de draaitafels en Gijs aan de mic hebben ze al vele dansvloeren in vuur en vlam gezet. Na optredens op festivals als City of Dance, World of Pleasure, Dancetour, Hockeyloverz, Festyland, Turn up the Beach (538), Afro Latino Festival en nog veel meer, zijn de twee drukdoende naam voor zichzelf op te bouwen. De mannen zijn regelmatig te horen op de radio en hebben goede interactie met de vele volgers op hun social media.

Volg ons via:

moombahteam.nl

Facebook

Instagram

Twitter

Soundcloud

12193424_736308209807356_3930773548532956855_n

Bookings

06-12660679

info@inventevents.nl